CROSSFIT

Officiële CrossFit box in Arnhem

CrossFit is enkele decennia geleden ontstaan vanuit Greg Glassman. Coach Greg was de eerste die een programma ontwikkelde specifiek voor een betere gezondheid en fitheid.

CrossFit bestaat uit functionele bewegingen vanuit het Olympisch gewichtheffen, gymnastiek en atletiek en conditietrainingen . Door deze elementen te combineren is de meest effectieve trainingsmethode ontstaan die er bestaat. Iedere training is gevarieerd en wordt op hoge intensiteit uitgevoerd.

The program prepares trainees for any physical contingency—not only for the unknown but for the unknowable, too. Our specialty is not specializing.” – Greg Glassman

Voor wie is CrossFit?

CrossFit is geschikt voor iedereen die bereid is om zijn of haar best te doen. De trainingen kunnen worden aangepast, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan werken. Je hoeft dus niet eerst af te vallen of een betere conditie te hebben voordat je start met CrossFit.

Waarom NoGravity CrossFit in Arnhem?

NoGravity CrossFit in Arnhem is dé ultieme CrossFit locatie in de regio waar community en een hoge kwaliteitstandaard samen komen. Opgericht vanuit de passie van een oud militair, die techniek, veiligheid, resultaat en toegankelijkheid het hoogste op zijn prioriteitenlijst heeft staan. NoGravity CrossFit heeft een uniek concept voor sporters op alle niveaus. Je krijgt persoonlijke aandacht, eerlijkheid, vertrouwen en een fijne sfeer. Ook behoren voedingsadviezen en Mylogenics tot het aanbod.

 

Officiële CrossFit Box

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

Wacht niet langer en neem contact op voor een proefles.

Vul het contactformulier in en we nemen meteen contact met je op

Untitled-3

Locatie

NoGravity CrossFit
L.J. Costerstraat 5
6827 AR Arnhem

Voldoende gratis parkeer-
gelegenheid aanwezig.

Openingstijden

Ma-Vr  09.00-17.00 (op afspraak)
Ma-Do 17.00-21.00
Vrijdag 17:00-20:00
Za-Zo 10.00-14.00

Voor de WOD: check de planner

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring