ON RAMP

Bij NoGravity CrossFit werken we als volgt:

  1. Proefles (indien onbekend met CrossFit)
  2. On ramp
  3. WOD’s

Er zijn 2 mogelijkheden voor een on ramp:

  1. On ramp
  2. On ramp+

On ramp:

De on ramp is een beginnerscursus waarbij je jou laten kennismaken met CrossFit. De on ramp bestaat uit 2x 2 uur begeleiding. Deze vinden plaats op zaterdag en zondag. Je kunt dus al in principe in één weekend je beginnerscursus afronden en de week erna starten met de reguliere WOD’s. Wil je er een week tussen laten, dan kan dat ook.

Wat wordt er gedaan tijdens de on ramp?

Het fundament van CrossFit bestaat uit 9 basis bewegingen. Deze worden tijdens de on ramp uitvoerig behandeld zodat je veilig en verantwoord kunt trainen. Naast de oefeningen wordt er uitleg gegeven over voedingsprincipes (link voeding), welk schoeisel en trainingsmateriaal je het beste kunt gebruiken tijdens de WOD, etc. Ook ga je ervaren wat mylogenics kan betekenen indien je een blessure hebt of hoe je het in kunt zetten om je prestaties te verbeteren.

Afsluitend wordt er een WOD gedaan waarin de oefeningen worden geïntegreerd die je hebt geleerd.

On ramp+:

De on ramp+ is voor mensen die maar een maand in regio Arnhem zijn voor vakantie of zaken, maar toch graag willen starten met CrossFit. Het programma is identiek aan de reguliere WOD, alleen zit er 1 maand onbeperkt trainen bij. Wanneer de coach aangeeft dat je de basisbewegingen voldoende beheerst, mag je deelnemen aan de WOD’s die gepland staan in het rooster.

Let op:

Heb je bij een andere CrossFit box getraind en wil je bij NoGravity CrossFit gaan starten? Dan hebben we een verkort traject. Bij NoGravity CrossFit willen we graag dat iedereen die bij ons traint op de juiste manier de oefeningen uitvoert en weet wat wij belangrijk vinden. Op deze manier kunnen we elkaar naar een hoger plateau brengen en versterken we onze community. Neem even dit geval contact op met ons.

HOE WERKEN WIJ?

De manier om erachter te komen of NoGravity CrossFit bij jou past.
Meer informatie

left-arrow

Om je echt goed kennis te laten maken met CrossFit.
Meer informatie

left-arrow

Dan ben je er helemaal klaar voor. De Workout of the Day.
Meer informatie

Untitled-3

Locatie

NoGravity CrossFit
L.J. Costerstraat 5
6827 AR Arnhem

Voldoende gratis parkeer-
gelegenheid aanwezig.

Openingstijden

Ma-Vr  09.00-17.00 (op afspraak)
Ma-Do 17.00-21.00
Vrijdag 17:00-20:00
Za-Zo 10.00-14.00

Voor de WOD: check de planner

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring