PERSONAL TRAINING

NoGravity CrossFit biedt tevens personal training aan. Heb je naast je 3 personal coaching sessies per jaar (inbegrepen in lidmaatschap), behoefte aan 1 op 1 coaching om een specifiek doel te halen? Of heb je een blessure gehad en wil je je belastbaarheid opbouwen? Of heb je behoefte aan een trainingsschema ter voorbereiding op een (CrossFit) wedstrijd? Dan is personal training bij uitstek geschikt voor jou. Wil je voedingsadviezen, kijk dan even bij het kopje voeding.

Persoonlijke doelen stellen

Samen met een personal trainer breng je je doelen in kaart en er wordt een schema/ stappenplan voor je op maat gemaakt. Er wordt alleen maatwerk geleverd, zodat jij ook zo snel mogelijk en
effectief mogelijk je doel kunt behalen.

De personal trainer is opgeleid bij Overload Worldwide. Dit is dé kwaliteitsstandaard in de wereld van fysieke training! Praktijkgerichte opleiding met de focus op het behalen van directe resultaten bij klanten.

Resultaten voor iedereen

De brede kennis en veelzijdigheid van de Personal Trainer zorgt ervoor dat je ongekende resultaten behaald binnen zeer korte tijd. Of je nu een beginner bent of een (top) sporter, iedereen kan binnen zeer korte tijd verbetering behalen. Het doel van NoGravity CrossFit is om iedere training verbetering te hebben.

 

Wil jij ook ervaren hoe je iedere training beter wordt?

Vul het contactformulier in en we nemen meteen contact met je op

Untitled-3

Locatie

NoGravity CrossFit
L.J. Costerstraat 5
6827 AR Arnhem

Voldoende gratis parkeer-
gelegenheid aanwezig.

Openingstijden

Ma-Vr  09.00-17.00 (op afspraak)
Ma-Do 17.00-21.00
Vrijdag 17:00-20:00
Za-Zo 10.00-14.00

Voor de WOD: check de planner

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring