VOEDINGSBEGELEIDING

CrossFit staat niet alleen bekend om zijn trainingsmethode, maar ook dat er veel aandacht wordt besteed aan voeding. NoGravity CrossFit is gespecialiseerd op het gebied van voeding. De visie over voeding bij NoGravity CrossFit is gebaseerd op het Paleo principe/Oervoeding principe.

Wat is Paleo / Oervoeding?

Paleo is een eetpatroon die vanuit onze voorouders komt, de jagers en verzamelaars. De menselijke voorouders leefden 2,5 miljoen tot 10.000 jaar geleden. De mensen aten in die tijd vooral:

  • Groente
  • Vis
  • Vlees
  • Ei
  • Fruit
  • Noten
  • Zaden

Zoals je ziet geen granen, melkproducten en toegevoegde suikers. Zout wel, dat was namelijk om het voedsel zoals vlees goed te houden vanwege de afwezigheid van een koelkast.

Tijdens de on ramp wordt de voeding al even kort aangekaart. Training en voeding zijn namelijk onlosmakelijk aan elkaar gekoppeld. Zonder de juiste voeding zullen je prestaties op een gegeven moment stagneren, maar ook het herstel wordt beïnvloed en door onjuiste voeding kunnen op een gegeven moment zelfs blessures kunnen ontstaan. Naast kennis over voeding beschikt NoGravity CrossFit over een uitgebreide supplementen kennis.

Omdat NoGravity CrossFit de leden totaalpakket wil bieden voor een gezond en fit lichaam, is er een mogelijkheid om, naast de on ramp en de WOD’s, ook maatwerk voedingsadviezen in te boeken. Dit is niet inclusief in het abonnement.

 

Neem contact op voor meer informatie of als je een consult wil plannen.

Vul het contactformulier in en we nemen meteen contact met je op

Untitled-3

Locatie

NoGravity CrossFit
L.J. Costerstraat 5
6827 AR Arnhem

Voldoende gratis parkeer-
gelegenheid aanwezig.

Openingstijden

Ma-Vr  09.00-17.00 (op afspraak)
Ma-Do 17.00-21.00
Vrijdag 17:00-20:00
Za-Zo 10.00-14.00

Voor de WOD: check de planner

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring