YOGABILITY

Functional Yoga in Arnhem

Yogability verzorgt functional yoga in Arnhem bij NoGravity CrossFit. Yogability wordt aangeboden door Sebastiaan (militair en yoga-instructeur) en Evelien (ondernemer, yoga-instructeur en in het bezit van diverse fitnessinstructeursdiploma’s).

In totaal worden er twee soorten Yogability-lessen aangeboden: Accessory Work Yoga en Recovery Yoga. Je hoeft absoluut niet lenig te zijn om aan de lessen yoga in Arnhem deel te nemen. Yogability is bovendien geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De Yogability-lessen vinden meerder malen per week plaats. Bekijk het rooster.

CrossFit en Yoga: een perfect match!

Functional yoga is een uitstekende aanvulling op CrossFit. Je werkt aan spierkracht, flexibiliteit, mobiliteit en stabiliteit, en leert je ademhaling onder controle te krijgen. Je werkt bovendien aan je mindset, zonder dat het zweverig wordt. Hierdoor kun je sterker én sneller terugkomen na een intensieve WOD, training of wedstrijd. Probeer bijvoorbeeld eens op een rustdag Yogability in te plannen.

Accessory Work Yoga

Tijdens Accessory Work Yoga gaan we actief aan de slag met spierversterkende of mobiliteitsvergrotende oefeningen en houdingen. Iedere week hanteren we een ander thema. Denk aan yoga specifiek voor een krachtigere core, shoulder mobility, hip mobility, hand-/headstands, balans, stabiliteit en meer. Hierdoor:

  • verbetert je range of motion (ROM). Oftewel, het bewegingsbereik van je gewrichten en spieren in een oefening. Denk aan een overhead squat, snatch, handstand, deadlift, pistol squat en meer;
  • leer je efficiënter en effectiever ademen met ademhalingstechnieken uit de yoga die je middenrif stimuleren;
  • worden blessures voorkomen en herstelt de vochtbalans in je gewrichten.

Recovery Yoga

Recovery Yoga van Yogability is geschikt voor mensen die na (een week van) inspanning willen (leren) ontspannen. De houdingen die we tijdens deze yogales aannemen zijn ter ontspanning. De houdingen en oefeningen zorgen ervoor dat je algehele houding verbetert, je sneller van blessures herstelt en je discipline ontwikkelt. Ook word je flexibeler, mobieler, herstelt de vochtbalans in je gewrichten en verbeteren je focus en concentratie.

Proefles yoga in Arnhem

Nog geen lid? Meld je vandaag nog aan voor een proefles Yogability: functional yoga bij NoGravity CrossFit in Arnhem.

Wacht niet langer en neem contact op voor een proefles.

Vul het contactformulier in en we nemen meteen contact met je op

Untitled-3

Locatie

NoGravity CrossFit
L.J. Costerstraat 5
6827 AR Arnhem

Voldoende gratis parkeer-
gelegenheid aanwezig.

Openingstijden

Ma-Vr  09.00-17.00 (op afspraak)
Ma-Do 17.00-21.00
Vrijdag 17:00-20:00
Za-Zo 10.00-14.00

Voor de WOD: check de planner

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring