Ramazan Bilici

Ramazan is naast Personal trainer, Voedingsadviseur ook eigenaar en Headcoach van Crossfit NoGravity North.

Hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in en rond Crossfit NoGravity North. Ramazan heeft 18 jaar werkervaring bij verschillende onderdelen van de Koninklijke Landmacht. Hij heeft als manschap, onderofficier en officier gewerkt en uiteindelijk als officier de dienst verlaten. Deze veteraan heeft in 1999-2000 (eerste lichting) een half jaar op uitzending gezeten in Kosovo.

Ramazan heeft gewerkt bij het KLPD (2007/2009) afdeling DKDB (dienst koninklijke en diplomatieke beveiliging) en daarnaast als docent kickboksen bij verschillende sportscholen. Tijdens zijn periode bij de Koninklijke Landmacht heeft hij verschillende evenementen georganiseerd waaronder de KL Survivalrun van 2003 in Eibergen. Op dit moment werkt hij als Fysiek Motorisch Onderzoeker bij de politie in Apeldoorn.

Hij heeft verschillende opleidingen gevolgd bij Overload World Wide. Tevens heeft hij tijdens een aantal grote CrossFit evenementen (Lowlands Throwdown en Beach throwdown) zijn kennis en ervaring op Mylogenics gebied in praktijk mogen brengen.

Op dit moment heeft hij zijn eigen praktijk opgericht in zijn eigen CrossFitbox en behandelt hij mensen die allerlei behandelingen (zoals dry needling en fysiotherapie) hebben gehad en niet van hun klachten af zijn gekomen. Deze behandelingen zijn voor iedereen geschikt die graag van hun klachten af willen komen.

Wil jij ervaren hoe het is om; te CrossFitten als een echte atleet en wil je serieus trainen in plaats van bezig zijn met bewegen of heb je een (hopeloze)blessure waar je echt van af wil komen of heb je andere vragen met betrekking tot schema’s, voeding, training, herstel, enz. neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Na het in aanraking te zijn gekomen met CrossFit (2012), heeft hij nieuwe doelen gesteld en is zich gaan verdiepen in deze materie. Na het zien van vele CrossFit boxen door heel Nederland en gesprekken met box eigenaren, had hij nog maar één doel, het opstarten en runnen van een eigen CrossFit Box.

Zijn passie en toewijding voor CrossFit heeft ertoe geleid dat hij Crossfit NoGravity North heeft opgericht.

Algemene Opleidingen:
KMA/NLDA (Koninklijke Militaire Academie / Nederlandse Defensie Academie)
DKDB (Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging)
KMS (Koninklijke Militaire School in Weert) Sport Opleidingen:
Rijn IJssel college CIOS(MBO Arnhem)
Fontys Sport Hogeschool(HBO Tilburg)
CrossFit Opleidingen:
CrossFit Level 1
CrossFit Level 2(volgt)
CrossFit Specialty course(Rowing ERG) Overload World Wide Opleidingen:
T.O.P. Trainer Level A
T.O.P. Trainer Level B
T.O.P. Trainer Level C(Volgt)
Mylogenics ACTIVATION
Mylogenics REHAB
Mylogenics RELEASE
Mylogenics ADVANCED
PHP(Personal Hormonal Profiling)
Master Kettlebell Instructor
Power Sled Trainer

Winkelwagen
Scroll naar top