CROSSFIT

CROSSFIT

OFFICIËLE CROSSFIT BOX IN ARNHEM

CrossFit is enkele decennia geleden ontstaan vanuit Greg Glassman. Coach Greg was de eerste die een programma ontwikkelde specifiek voor een betere gezondheid en fitheid.

CrossFit bestaat uit functionele bewegingen vanuit het Olympisch gewichtheffen, gymnastiek en atletiek en conditietrainingen . Door deze elementen te combineren is de meest effectieve trainingsmethode ontstaan die er bestaat. Iedere training is gevarieerd en wordt op hoge intensiteit uitgevoerd.

The program prepares trainees for any physical contingency—not only for the unknown but for the unknowable, too. Our specialty is not specializing.” – Greg Glassman

VOOR WIE IS CROSSFIT?

CrossFit is geschikt voor iedereen die bereid is om zijn of haar best te doen. De trainingen kunnen worden aangepast, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan werken. Je hoeft dus niet eerst af te vallen of een betere conditie te hebben voordat je start met CrossFit.

WAAROM CROSSFIT NOGRAVITY NORTH IN ARNHEM?

Crossfit NoGravity North in Arnhem is dé ultieme CrossFit locatie in de regio waar community en een hoge kwaliteitstandaard samen komen. Opgericht vanuit de passie van een oud militair, die techniek, veiligheid, resultaat en toegankelijkheid het hoogste op zijn prioriteitenlijst heeft staan. Crossfit NoGravity North heeft een uniek concept voor sporters op alle niveaus. Je krijgt persoonlijke aandacht, eerlijkheid, vertrouwen en een fijne sfeer. Ook behoren voedingsadviezen en Mylogenics tot het aanbod.

OFFICIËLE CROSSFIT BOX

Geschikt voor iedereen die echt fit wil worden. Trainingen worden aangepast naar jouw eigen niveau.

Behandelmethodiek in de wereld van blessure behandeling en fysieke verbeteringen.

Crossfit staat niet alleen bekend om zijn trainingsmethode, maar ook om het belang van voeding,

Samen met je personal trainer breng je je doelen in kaart en wordt je stappenplan op maat gemaakt.

WACHT NIET LANGER EN NEEM CONTACT OP VOOR EEN PROEFLES.

Vul het contactformulier in en we nemen meteen contact met je op

Fit met Nogravity producten

Fit met Nogravity producten

Winkelwagen
Scroll naar top