Privacy beleid

Dit is de privacyverklaring van Crossfit NoGravity North, Verlengde Hoflaan 74, 6822 ED Arnhem, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 82482071.

Crossfit NoGravity North gaat zorgvuldig met je gegevens om. In de onderstaande privacyverklaring omschrijven we welke gegevens we van je verzamelen en met welk doel.

Heb je vragen? Of wil je weten wat Crossfit NoGravity North van jou bijhoudt? Neem dan contact met Crossfit NoGravity North: mail: [email protected], telefoonnummer: 06 – 43 73 36 00.

Whatsapp
Leden van Crossfit NoGravity North voegen we toe aan de twee Whatsapp groepen (CHAT NoGr.CF (leden kunnen hierin lezen en posten) en CF NoGravity Athletes (leden kunnen alleen lezen, beheerders kunnen posten). Deelname aan deze app groepen is voor eigen verantwoordelijkheid van de atleet, die zich zelf uit de groep(en) kan verwijderen. Informatie van de groep en van de groepsleden wordt niet ter beschikking gesteld aan derden.

Onlinedienst Sportbit manager
Voor de verwerking van onze ledenadministratie, abonnement en andere bestellingen maken wij gebruik van de onlinedienst Sportbit manager. Hieronder lees je de privacyverklaring van Sportbit manager.

Afhandelen bestelling
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.
Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot zeven jaar nadat je bestelling is afgerond.
Met ons portaal krijg je toegang tot een beheeromgeving waar je zelf dingen kunt instellen, opgeven en wijzigen voor de online dienst.Wij houden bij wat je gedaan hebt en wanneer, zodat daar bewijs van is.
Hiervoor gebruiken wij je sportprestaties t.b.v performancetracking en e-mailadres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden na het einde van de dienstverlening aan jou.

In-app aankopen doen
Je kunt in onze online dienst SportBit manager dingen kopen. Hierbij gebruiken wij je persoonsgegevens om de aankoop af te handelen en te registreren.
Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, factuuradres, naw-gegevens, telefoonnummer en betalingsgegevens. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Een abonnement afsluiten
Je kunt bij onze online dienst SportBit manager een betaald abonnement afsluiten. Hiervoor gebruiken wij je factuuradres, telefoonnummer, betalingsgegevens, e-mailadres en naw-gegevens. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat je het abonnement hebt opgezegd en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.
Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je dit ook doorgeven. Via het portaal kun je dit ook doorgeven. Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat je het abonnement hebt opgezegd.

Aankopen credits
Sommige dingen bij SportBit manager werken met credits, die je vooraf moet kopen. Hierbij gebruiken wij je persoonsgegevens om de aankoop af te handelen en om de credits te registreren.Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, naw-gegevens, telefoonnummer, betalingsgegevens en factuuradres. (Dit zijn wij wettelijk verplicht). Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Je account
Bij bepaalde onderdelen van onze online dienst moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.
Hiervoor gebruiken wij je nickname, naw-gegevens, telefoonnummer, profielfoto, e-mailadres, geboortedatum, factuuradres, betalingsgegevens en geslacht. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden nadat je het account hebt opgeheven.
Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de online dienst. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.

Andere partijen
Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de online dienst of als dit wettelijk vastgesteld wordt. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Reclame
Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:
– per e-mail
– via social media
Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via je account kun je dit ook doorgeven.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze online dienst of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).
Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie.

Cookies
Onze online dienst gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.
Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze online dienst werken dan niet goed meer.
Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze online dienst gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.
Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze online dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Je hebt de volgende rechten:
• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
• het laten corrigeren van fouten
• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• intrekken van toestemming
• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Crossfit NoGravity North
Verlengde Hoflaan 74
6822 ED Arnhem
[email protected]
telefoon: 06 – 43 73 36 00

De onderstaande privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 20 december 2018.

Scroll naar top