Starten met CrossFit

Wat is
CrossFit?

Clean Grip Deadlift

CrossFit is een dynamische en afwisselende sport met elementen uit krachtsport, gymnastiek en duurtraining. Onder leiding van de coach ga je met maximaal 11 andere crossfitters de Workout Of the Day (WOD) op hoge intensiteit uitvoeren. Hierdoor verbeteren je uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid, explosiviteit en lenigheid. Kortom, een effectieve en gevarieerde manier om samen te trainen. Klik hier om je verder te verdiepen in CrossFit.

Roei-ergometer

CrossFit is geschikt voor vrijwel iedereen. Dat laten we je graag ervaren in een proefles. Zo kunnen we je uitgebreid informeren over CrossFit en hoe dit jou kan helpen om je doelen te bereiken.

  • Je krijgt een compleet beeld van CrossFit NoGravity North
  • Je maakt kennis met CrossFit oefeningen
  • Je ontdekt de effectiviteit van de WOD

Klik hier om je contactgegevens door te geven. Via telefonisch contact of Whatsapp maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een proefles.

Gratis proefles voor beginners

Gratis proefles
voor ervaren
crossfitters

Glute hamstring developer

Ben je crossfitter en wil je bij CrossFit NoGravity North komen trainen? Dan kan je gratis met een WOD meedoen om te proeven van de sfeer bij CrossFit NoGravity North.

Klik hier om je gegevens door te geven. Via telefonisch contact of Whatsapp maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een proefles.

Deadlift

Tijdens de On-Ramp maak je kennis met de negen basisbewegingen van CrossFit (de zogeheten fundamentals) en andere oefeningen die we vaak in een Workout Of the Day (WOD) gebruiken. Hier vind je een overzicht van de CrossFit movements. De On-Ramp is verplicht voor nieuwe leden zodat je veilig aan de WODs kan deelnemen.

Heb je bij een andere CrossFit-box getraind en wil je bij ons gaan starten? Dan hebben we een verkort On-Ramp traject. Bij Crossfit NoGravity North zien we graag dat iedereen die bij ons traint op de juiste manier de oefeningen doet. We lopen in dit verkorte traject de movements door en geven zo nodig tips en tricks.

On-Ramp

Winkelwagen
Scroll naar boven